Got milk?

Jag kom just på att varm mjölk kan vara ganska bra om man har ont i magen. En bråkdel av en sekund senare kom jag även på att det är väldigt gott. Följaktligen sitter jag nu och njuter av varm mjölk medans jag i mitt stilla (yeah, right) sinne hoppas på att det ska ha en positiv inverkan på min stackars mage. Till min stora förvåning verkar det faktiskt fungera.

Det var allt för idag.
Puss

NES

Effektiv kväll! Skruva isär gammalt nintendo, byta ut sliten del, skruva ihop, ställa in tv:n som inte har enb normal jävla kanalsökningsfunktion, få igång super mario, klara ut det utan game over, utan att hoppa över banor. :D

Men för helvete. :(

Okej, nu blir jag LESS! Inte nog med att jag är sjuk, det ska hålla på att trilskas med min matsmältning med! OM jag äter en stadig middag blir jar JÄTTEhungrig två timmar senare. Sån där hunger som riktigt suger i magen så man knappt kan stå upp.

Det var inte det som var grejen nu dock. Jag var sådär hungrig, och så skulle jag steka mig en omelett. Det kräver TVÅ ägg. Jag hade TRE ägg. Jag vispar ihop en omelett och lägger den i stekpannan. När den är halvfärdig hör jag en duns (medans jag sitter vid datorn). DÅ HAR ETT PAKET KAKAO RAMLAT NER FRÅN SKAFFERIET, RAKT NER I OMELETTJÄVELN.

Håller på att koka makaroner nu. Har inte ens nån ketchup hemma, men det får väl räcka med kryddor och lite ost. FY FAN.

Maginfluensa?

Jag tror det inte, men jag mådde i alla fall väldigt illa när jag vaknade, och när jag sjukanmält mig och sovit några timmar till var det ännu värre. Jag tryckte i mig mackor, drickyoggi, syrligt godis och kamomillte, och det hjälpte faktiskt ganska mycket. Jag får hoppas att det hjälpte bra nog för att jag ska kunna komma till skolan imorgn.

Youtube.

First of all, I'm not american. Second, if you read the lyrics and have at least some idea of what sarcasm is you'd understand that he did NOT see "the american dream" as a good thing. I love his music and him as the person he was. Don't insult him by being stupid, and PLEASE be a little more creative in your language use. My comment was more of a joke than anything else, which you would've understood if you knew anything about Zappa.

Tjafs med en jäkla idiot som omedvetet förolämpar en av tidernas största musikikoner pga missuppfattning av texten, och sedan flippar när han missuppfattar ett skämtsamt tillrättavisande som en förolämpning, förmodligen både mot honom och mot Zappa. Rather amusing, indeed!

Jag lärde mig göra såna där skrikande konstgjorda flageoletter som man gör på gitarrer med flytande svaj, fast på en vanlig strata. Har h aft skitkul med det en stund nu. Det blir användbart i bandet kan jag tänka mig.

Queen of the damned

Idag såg jag också en rekommenderad film (se rubrik). Jag kom på tio sekunder in i filmen att jag visst har sett den innan. säkert två till tre gånger. Det är i alla fall en sjukt bra film, och tack vare den blev jag nu väldigt sugen på att se "En vampyrs bekännelser" igen, samt läsa böckerna.

Dagens låt får bli "die motherfucker, die" med "Dope", bara för att den passar filmen rätt bra.

Idag har varit en ganska trist dag, men nu har jag i alla fall köpt riven kokos, så jag kan göra kokosbollar.


Shortbus

Igår blev jag tipsad om en film. Jag visste inte riktigt vad det var för något, men jag laddade ner den i alla fall. Nu har jag precis tittat på den. Det var en jävla massa sex i den, men det var nog ändå bland det bästa jag sätt. Så mycket känslor överallt att man nästan får ducka för att de inte ska flyga rakt igenom en, och lämna eftersig ett stort hål kantat av bränd hud.

Jag vill inte ge bort handlingen helt, men jag tycker definitivt att ni borde se den! Så länge man inte är känslig för sex och starka scener är den verkligen en guldgruva. Se den, NU! För helvete.

Dagens låt är "Carash carcrash" med "Meleeh", bara för att den är så jävla bra, och full av känslor.

Jag ska nog snart gå till ica och köpa lite mat, och lite godis. Det har jag nästan förtjänat.

Night walk

Klockan är 02:02, och jag och Axel ska när som gå ut på en liten nattpromenix. Jag är sjukt hungrig, så jag tänkte vara vaken tills ica öppnar, så jag kan köpa frukost. Jag behöver ett 7-eleven. Det får gärna vara granne med mig också.

Välkommen till min blogg, kuksugare!

Okej, det var fem månader sen jag sist bloggade. Jag tror att jag ska göra ett försök att blogga lite nån gång ibland. Gärna så ofta som möjligt. Jag skulle kunna skriva om saker jag hatar, och vara allmänt cynisk. Om det nån gång mot all förmodan skulle hända något bra i den här gudsförgätna världen skulle jag väl kunna skriva om det också antar jag, men chanserna för det är - och det vet både du och jag - minimala.

Dagens låt får bli "Escapism" med "An Café", för den är liksom lite ilsk, lite förvirrad och ganska söt på samma gång.

Jag ska nog ha en "dagens låt" varje gång jag skriver. Förmodligen kommer det oftast vara sådant du aldrig hört förut, och inte kommer gilla om du kollar upp det i alla fall, men du suger, så jag skiter i vilket. Den här bloggen är MIN ventilationstrumma, så det så. Puss.

RSS 2.0